Laatste blogs

Interessante verhalen

2023
5 februari '23
WEDSTRIJDPLANNING

NIKE ALPHAFLY NEXT% 2

In eerste instantie gemaakt om de snelste man ter wereld, Eliud Kipchoge, nóg harder te laten lopen. Maar hiermee duizenden andere mensen inspireerde om ook record na record te laten lopen. We hebben het hier natuurlijk over het paradepaardje van Nike: de Nike Alphafly Next% 2.


Lees meer
0 reacties 31 januari '23
2022

De juiste schoenen voor elke training en wedstrijd

Zelf loop ik al enkele jaren op Nike en heb ik uiteraard ook altijd mijn favorieten die mij helpen op het juiste moment. Zo zijn mijn trainingen vaak opgedeeld in verschillende soorten. Van rustige duurlopen, naar tempoloopjes, intervaltrainingen en zelfs wedstrijdsimulaties. In deze blog die ik schreef voor runningdirect.nl laat ik jullie graag zien wat mijn favoriete Nike schoenen zijn en welke ik voor bepaalde trainingen gebruik! 


Lees meer
11 reacties 4 mei '22
2021
2020
1 juni '20
WHY DO YOU RUN

Gezond blijven. Dat is op dit moment waar het allemaal om draait in het leven. Al het andere is bijzaak. Alhoewel het voor veel beroepen een lastige periode is, moeten we er met zijn allen voor zorgen dat we hier goed uitkomen en dat het zo snel mogelijk voorbij is! In deze blog vertel ik je graag hoe het op dit moment bij mij gaat en hoe ik mijn trainingen hier op aanpas.

Lees meer
0 reacties 30 maart '20
2019

Q & A MARATHON EINDHOVEN

Over iets minder dan 7 weken sta ik aan de start van mijn eerste marathon: De Eindhoven Marathon! Onlangs vroeg ik via mijn Instagramstory wat jullie graag zouden willen weten richting mijn debuut op deze magische afstand. Daarom geef ik in deze Q & A antwoord op de meest gestelde vragen.


Lees meer
1 reactie 27 augustus '19
11 juni '19
GROOT NIEUWS!

Nadat ik een aantal jaar met veel plezier gebruik heb gemaakt van de Garmin Forerunner 235, was daar het nieuwe model: de Garmin Forerunner 245 Music. Dit zou een mooie upgrade moeten zijn van de FR235, met onder andere muziek, kleurendisplay en nóg meer functies!


Lees meer
1 reactie 28 mei '19

Eindelijk was het zover: het NK halve marathon in Venlo waar ik zo lang naar heb uitgekeken. De trainingen gingen heel goed, maar een snellere tijd dan afgelopen jaar in oktober zou een hele zware opgave worden voor mij.

Lees meer
0 reacties 16 mei '19
12 maart '19
TRAININGSSTAGE

Bijna elke hardloper heeft er wel eens mee te maken: blessures! Er zijn genoeg manieren om te voorkomen dat je een blessure krijgt, maar toch ligt een blessure altijd op de loer. Hoe ga je hier mee om en wat is er nu de beste manier om hier van te herstellen?

Lees meer
0 reacties 11 februari '19

Het nieuwe jaar is weer begonnen, dus er zal vanaf nu vooral vooruit gekeken worden en er zullen nieuwe doelen worden gesteld! Maar ik kijk graag nog even terug op het jaar 2018, waar ik mijn beste jaar heb beleefd op sportief gebied. Al mijn PR’s van de 3.000M tot aan de ½ marathon heb ik verbeterd en dit smaakt naar meer! Bekijk hieronder mijn gelopen PR’s met korte verslagen van dit afgelopen jaar.


Lees meer
1 reactie 2 januari '19
2018
19 december '18
Supporter van Sport!

Na de Dam tot Damloop stond er voor mij nog 1 belangrijke wedstrijd op het programma: De Singelloop Breda. Met de vorm die ik heb zou dit zeker een PR kunnen worden, maar het blijft natuurlijk een halve marathon, dus er kan nog steeds van alles fout gaan!

Lees meer
0 reacties 14 november '18

Björn Koreman is een echte laatbloeier. De inwoner uit Geertruidenberg timmert hard aan de weg om aansluiting te vinden met de Nederlandse top. Komende zondag loopt de pupil van Bram Wassenaar de Dam tot Damloop. Wij blikken met hem alvast vooruit.

Lees meer
0 reacties 20 september '18
13 augustus '18
BORN RUNNERS!

In deze blog voor Hardloopshop.nl geef ik je 8 tips om sneller te worden!

Lees meer
0 reacties 30 juli '18

In deze blog werd ik geïnterviewd door Hardloopnetwerk op 26-09-2016! In deze periode maakte ik net de overstap van trainer, wat al goede tijden heeft opgeleverd!

Lees meer
0 reacties 21 juli '18

Partners