Laatste blogs

Interessante verhalen

2023
31 januari '23
NIKE ALPHAFLY NEXT%2
2022

De juiste schoenen voor elke training en wedstrijd

Zelf loop ik al enkele jaren op Nike en heb ik uiteraard ook altijd mijn favorieten die mij helpen op het juiste moment. Zo zijn mijn trainingen vaak opgedeeld in verschillende soorten. Van rustige duurlopen, naar tempoloopjes, intervaltrainingen en zelfs wedstrijdsimulaties. In deze blog die ik schreef voor runningdirect.nl laat ik jullie graag zien wat mijn favoriete Nike schoenen zijn en welke ik voor bepaalde trainingen gebruik! 


Lees meer
11 reacties 4 mei '22
2021

Zoals de meeste van jullie wel weten heb ik 7 weken geleden 2 ribben gebroken. Ondanks de halve marathon in 1:03.08 die ik 9 dagen na het incident met de winkeldief nog heb gelopen, is het herstel daarna langzamer gegaan dan ik had gehoopt.

Lees meer
37 reacties 5 mei '21
2020
1 juni '20
WHY DO YOU RUN
30 maart '20
AANPASSEN & SLEUTELEN
2019

Q & A MARATHON EINDHOVEN

Over iets minder dan 7 weken sta ik aan de start van mijn eerste marathon: De Eindhoven Marathon! Onlangs vroeg ik via mijn Instagramstory wat jullie graag zouden willen weten richting mijn debuut op deze magische afstand. Daarom geef ik in deze Q & A antwoord op de meest gestelde vragen.


Lees meer
1 reactie 27 augustus '19

Waar moet ik beginnen? De nieuwe Garmin Frontrunner 245 Music kent ontelbaar veel functies. Als je dit horloge vergelijkt met zijn voorganger (de FR 235) kom je er achter dat je eigenlijk altijd het nieuwste model van Garmin in huis wilt hebben. De technologie maakt stappen en het uiterlijk gaat daar zeker in mee. In deze blog ga ik een aantal functies bespreken die voor mij van toegevoegde waarde zijn en mij helpen om het beste uit mezelf te halen!

Lees meer
0 reacties 29 juli '19
11 juni '19
GROOT NIEUWS!

Eindelijk was het zover: het NK halve marathon in Venlo waar ik zo lang naar heb uitgekeken. De trainingen gingen heel goed, maar een snellere tijd dan afgelopen jaar in oktober zou een hele zware opgave worden voor mij.

Lees meer
0 reacties 16 mei '19

Na mijn persoonlijke record op de 10 kilometer bij de Groet uit Schoorl Run (30.17 minuten), werd er meteen een plan gemaakt voor de komende weken. Hierin was duidelijk dat het hoofddoel ligt op 31 maart. Dan vindt het Nederlands Kampioenschap ½ marathon plaats in Venlo.

Lees meer
0 reacties 30 maart '19
12 maart '19
TRAININGSSTAGE
11 februari '19
Omgaan met blessures!

Het nieuwe jaar is weer begonnen, dus er zal vanaf nu vooral vooruit gekeken worden en er zullen nieuwe doelen worden gesteld! Maar ik kijk graag nog even terug op het jaar 2018, waar ik mijn beste jaar heb beleefd op sportief gebied. Al mijn PR’s van de 3.000M tot aan de ½ marathon heb ik verbeterd en dit smaakt naar meer! Bekijk hieronder mijn gelopen PR’s met korte verslagen van dit afgelopen jaar.


Lees meer
1 reactie 2 januari '19
2018

Afgelopen weekend was ik aanwezig op Ameland tijdens de Ameland Adventurerun. Dit keer helaas niet als deelnemer, maar als Supporter van Sport. 

Lees meer
0 reacties 19 december '18
14 november '18
RUST NA EEN HOOGTEPUNT!

Björn Koreman is een echte laatbloeier. De inwoner uit Geertruidenberg timmert hard aan de weg om aansluiting te vinden met de Nederlandse top. Komende zondag loopt de pupil van Bram Wassenaar de Dam tot Damloop. Wij blikken met hem alvast vooruit.

Lees meer
0 reacties 20 september '18

Ben je aan het trainen voor een halve marathon? Of misschien wel een hele marathon? Dan zijn de lange duurlopen de belangrijkste trainingen in aanloop naar deze wedstrijd. Maar wat neem je zoal mee tijdens deze lange duurloop? Hieronder 7 essentials die jou helpen met deze training!

Lees meer
0 reacties 5 september '18
13 augustus '18
BORN RUNNERS!

In deze blog werd ik geïnterviewd door Hardloopnetwerk op 26-09-2016! In deze periode maakte ik net de overstap van trainer, wat al goede tijden heeft opgeleverd!

Lees meer
0 reacties 21 juli '18

In deze blog stel ik mijzelf voor en geef ik jou tips om toch lekker hard te lopen met dit warme weer!

Lees meer
0 reacties 17 juli '18

Partners