Laatste blogs

Interessante verhalen

2022
2021

Zoals de meeste van jullie wel weten heb ik 7 weken geleden 2 ribben gebroken. Ondanks de halve marathon in 1:03.08 die ik 9 dagen na het incident met de winkeldief nog heb gelopen, is het herstel daarna langzamer gegaan dan ik had gehoopt.

Lees meer
34 reacties 5 mei '21
2020

Onlangs heb ik samen met Garmin een super toffe video opgenomen voor de campagne 'Why do you run'! Om nog wat verder in te gaan op de reden waarom ik hardloop, heb ik deze blog geschreven. Ook bespreek ik graag mijn doelen en laat ik je zien hoe ik beter kan worden met behulp van mijn Garmin Forerunner!

Lees meer
0 reacties 1 juni '20
30 maart '20
AANPASSEN & SLEUTELEN
2019
27 augustus '19
MARATHON Q & A

Waar moet ik beginnen? De nieuwe Garmin Frontrunner 245 Music kent ontelbaar veel functies. Als je dit horloge vergelijkt met zijn voorganger (de FR 235) kom je er achter dat je eigenlijk altijd het nieuwste model van Garmin in huis wilt hebben. De technologie maakt stappen en het uiterlijk gaat daar zeker in mee. In deze blog ga ik een aantal functies bespreken die voor mij van toegevoegde waarde zijn en mij helpen om het beste uit mezelf te halen!

Lees meer
0 reacties 29 juli '19

Het mag dan eindelijk verteld worden: Ik ga op 13 oktober mijn allereerste marathon lopen in Eindhoven! Let’s do this!

Geïnspireerd door de allerbeste (Eliud Kipchoge), was ik in mijn hoofd al heel vaak een marathon gefinisht. Nu kan dat dit jaar werkelijkheid worden in Eindhoven. In deze blog vertel ik jullie waarom ik een marathon ga lopen en hoe dit tot stand is gekomen!


Lees meer
1 reactie 11 juni '19

Na mijn persoonlijke record op de 10 kilometer bij de Groet uit Schoorl Run (30.17 minuten), werd er meteen een plan gemaakt voor de komende weken. Hierin was duidelijk dat het hoofddoel ligt op 31 maart. Dan vindt het Nederlands Kampioenschap ½ marathon plaats in Venlo.

Lees meer
0 reacties 30 maart '19

Na mijn knieblessure heb ik een aantal weken de tijd genomen om op te bouwen. Hierin heb ik ook samen met mijn trainer Bram Wassenaar besproken dat ik 9 dagen naar Portugal zou gaan om mijzelf daar helemaal op te laden en mooie trainingen af te gaan werken met zicht op de komende periode.

Lees meer
0 reacties 12 maart '19
11 februari '19
Omgaan met blessures!
2018

Afgelopen weekend was ik aanwezig op Ameland tijdens de Ameland Adventurerun. Dit keer helaas niet als deelnemer, maar als Supporter van Sport. 

Lees meer
0 reacties 19 december '18

Is jouw basisniveau goed en kan jij makkelijk een aantal keer per week de deur uit voor een duurloopje? Dan wordt het tijd om enkele intervaltrainingen toe te voegen aan jouw hardloopschema! Houdt er wel rekening mee dat het zonder een goede basisconditie nog niet nodig is om aan je snelheid te werken door middel van intervaltraining. Het is van belang om eerst je uithoudingsvermogen dusdanig te trainen, dat je makkelijk 2 á 3 keer per week de deur uit kan voor een duurloopje zonder onderbrekingen tijdens het hardlopen.

Lees meer
1 reactie 28 november '18
14 november '18
RUST NA EEN HOOGTEPUNT!

Ben je aan het trainen voor een halve marathon? Of misschien wel een hele marathon? Dan zijn de lange duurlopen de belangrijkste trainingen in aanloop naar deze wedstrijd. Maar wat neem je zoal mee tijdens deze lange duurloop? Hieronder 7 essentials die jou helpen met deze training!

Lees meer
0 reacties 5 september '18

“Mijn ultieme doel is om de marathon onder de 2:20 te lopen.”

Lees meer
0 reacties 13 augustus '18

In deze blog stel ik mijzelf voor en geef ik jou tips om toch lekker hard te lopen met dit warme weer!

Lees meer
0 reacties 17 juli '18

Partners